Вентилаторен конвектор за таванен или подов монтаж BURNiT FCBWC

Ако искате да се радвате на комфортна топлина през зимата и приятен хлад през лятото, но без да нарушавате интериорния си дизайн с отоплителни уреди, радиатори и климатици, то вентилаторните конвектори за вграждане BURNiT са създадени точно за вас.

Те са функционални, енергийно ефективни и гарантират икономична целогодишна климатизация на еднофамилни домове, офиси, хотели, обществени сгради, търговски помещения и производствени халета. Конвекторите BURNiT осигуряват отопление и охлаждане в един уред и могат да работят както с котли на биомаса, така и с нискотемпературни източници на енергия (кондензни котли, термопомпи). Тези иновативни уреди подобряват значително качеството на живот и здравето: освен че поддържат равномерна постоянна температура през всеки сезон, конвекторите пречистват и въздуха в помещението, благодарение на вградения миещ се филтър.

Касетъчен конвектор за таванен монтаж BURNiT CFCB

Монтирани в пода или тавана, конвектори BURNiT са незабележими и значително по-тихи, в сравнение с другите моторни уреди за отопление и охлаждане. Работата им е високо ефективна и икономична, а поддръжката – бърза и лесна. Всички тези предимства превръщат климатизацията с вентилаторни конвектори BURNiT правилния избор в дългосрочен план.

В зависимост от особеностите на помещенията и индивидуалните си предпочитания,  клиентите могат да изберат между два модела конвектори за вграждане:

  • BURNiT FCBWC – Вентилаторен конвектор, позволяващ както таванен, така и подов монтаж;
  • BURNiT CFCB – Касетъчен конвектор, предназначен за таванен монтаж.

Пълната гама вентилаторни конвектори BURNiT можете да разгледате ТУК.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!