БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ „ЗАВАРЧИК“ + ГАРАНТИРАНА РАБОТА ОТ BURNiT 


BURNiT е производствена компания с над 20 години опит в областта на отоплението и термията. Продуктите BURNiT са разпознаваеми и предпочитани от клиентите в над 70 държави, а производствените, складови и търговски бази се простират на 60 000 кв.м. в Шумен, София и Лайпциг Германия. В компанията работят над 600 висококвалифицирани специалисти. 


Във връзка с разширяване на производствената дейност, компанията предлага безплатно професионално обучение и гарантирана работа по професията „ЗАВАРЧИК“. Ако търсите постоянна работа с гарантирани доходи и развитие в международна компания, не пропускайте тази възможност!

Условия за кандидатстване:

 • Завършено средно образование, техническият профил е предимство.
 • Кандидатът трябва да е мотивиран, отговорен, дисциплиниран, и да желае дългосрочна професионална реализация.

Как да кандидатствате:

 • Попълнете ФОРМАТА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ, като изпратите автобиография и посочите коректно своите данни за контакт, за да можем да се свържем с вас.

Обучението включва:

 • Пълна теоретична подготовка от лицензирана обучаваща организация;
 • Практическо обучение, провеждано в производствената база на фирмата от сертифицирани специалисти – заварчици;
 • теоретичен и практически изпит, провеждан от лицензирана обучаваща организация с цел придобиване на съответните нива правоспособност.

При успешно завършване на обучението:

 • Кандидатът ще придобие правоспособност в съответствие с изискванията на Наредба 7/2002 г за условията и реда за придобиване на правоспособност по заваряване;
 • на основание сключен договор ще получи работа на позиция „Заварчик“.

ФОРМА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

  Контакти 

  Ако имате допълнителни въпроси относно предоставената възможност за безплатно обучение и работа, сържете се с нас или ни посетете на място в производствения комплекс:

  тел. 0897 999 962
  адрес: Шумен, бул. Мадара 12

  BURNiT by SUNSYSTEM