ВСЕКИ ПЕЧЕЛИ С BURNiT 2021


BURNiT винаги дава повече!Търсите ефективно, надеждно и икономично отопление за своя дом?

Пелетните отоплителни съоръжения BURNiT гарантирано ще ви осигурят топлина и комфорт през студените месеци, и то не само у дома.  В периода от 15 февуари до 31 март 2021 година, с покупката на всяка пелетна камина или котел BURNiT, ние ще ви подарим страхотен подарък – оригинално яке BURNiT от лимитирана колекция.

КАК ДА ЗАЯВИТЕ СВОЯ ПОДАРЪК?

След покупката, трябва да попълнитe формата за регистрация, като задължително изпратитe необходимите снимки и попълните коректно всички полета, а именно:

 1. снимка на платежния документ от покупката – касовата бележка или вносна бележка при банков превод / не на фактурата /;
 2. снимка на метализирания етикет на гърба на продукта, където ясно се вижда серийния номер;
 3. име, адрес и телефон за доставката;
 4. желан размер на якето.

За да получите подаръка си трябва да сте подали коректно пълната информация. След регистрацията, заявката ще бъде обработена и ако всички данни са налице, подаръкът – Оригинално яке BURNiT, ще бъде изпратен на посочения от вас адрес с куриер за сметка на BURNiT.

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

ОБЩИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

 • Всеки клиент, закупил един от описаните по-горе пелетни камини и котли от 15.02.2021 до 31.03.2021 може да заяви своя подарък като попълни коректно формата за регистрация.
 • Касови бележки за пелетни камини и котли BURNiT, купени до 31.03.2021г., могат да се регистрират не по-късно от 10.04.2021г.
 • Изпратените снимки трябва да бъдат с качество, позволяващо цялото съдържание да бъде ясно и четливо.
 • Получени заявки, които не изпълняват посочените условия и срокове, с некоректни или непълни данни, няма да бъдат обработвани. Организаторът не носи отговорност за неполучена награда, в случай, че клиентът не е направил своята заявка съгласно сроковете и правилата на промоцията, или не е посочил коректни данни в заявката.
 • Поради очаквания голям брой участници в промоцията, обработката на заявките и разпращането на наградите ще протече поетапно по реда на заявка и ще приключи до 30.04.2021г.
 • Промоцията е валидна само за крайни потребители.
 • Подаръкът не може да бъде разменян за друг продукт или за паричния му еквивалент.
 • Един участник може да получи повече от един подарък, в случай, че е направил покупка на повече от един брой пелетна камина или котел BURNiT в рамките на промоцията. Всеки подарък се заявява поотделно, като в полето КОМЕНТАРИ се посочва, че има и друга направена заявка от същия клиент, с цел обединяване и по-бърза обработка на доставките.
 • С регистрацията си, всеки участник декларира, че приема условията на промоцията и дава своето съгласие предоставените от него данни да бъдат обработвани за целите на тази и бъдещи промоции на НЕС ООД, и за получаването на заявения подарък.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ПРОДУКТ ЗА ВАС?

В нашия сайт ще откриете подробно описание на всеки продукт с марка BURNiT и SUNSYSTEM, включително технически параметри, схеми и цени. Ако все пак се колебаете кой продукт да изберете и имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на националния ни телефон: 0700 17 343

За допълнителни въпроси, свързани с промоцията, свържете се с нас на:

 • телефон: 0700 17 343
 • e-mail: igra@burnit.bg
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!