Енергийната ефективност на уредите за бита и бизнеса се нарежда все по-високо сред приоритетите на потребителите, поради необходимостта от оптимизация на разходите и редуциране на вредните влияния върху околната среда. Това е причината производителите на  продукти, захранвани с електроенергия да фокусират вниманието си към оптимизиране потреблението на ток и ползване на алтернативни източници на енергия.

Като водещ производител на специализирани бойлери и соларни термални системи, SUNSYSTEM познава добре потребностите на клиентите и инвестира значителни ресурси и време за да предложи най-доброто съотношение между високи технологии и грижа към хората и природата.

„В момент като този, когато и потребителите и бизнеса изпитват трудности, за нас е важно да можем да предложим на нашите клиенти ефективни решения за намаляване на разходите и оптимизиране на производствените процеси“ – с тези думи утвърдената марка SUNSYSTEM представи нова линия високообемни бойлери и буфери с енергиен клас В. Моделите са разработени с увеличена и по-ефективна изолация, което предотвратява загубите на топлина и пести енергия. Бойлерите с една и две серпентини от своя страна са предназначени за работа с алтернативни източници на енергия – отоплителна, соларна или газова система, като по този начин свеждат употребата на електроенергия до минимум. С енергиен клас В са разработени следните продукти:

  • Класическата серия SSEL, SN и SON – електрически, с една и с две серпентини и обем до 500 литра
  • Бойлери за термопомпени системи SWPNL – с една серпентина с увеличена топлообменна площ и обем до 500 литра
  • Буфери PBM – електрически, с една и с две серпентини и обем до 1500 литра
  • Комбинирани бойлери за хигиенична вода HYG – електрически, с една и с две серпентини и обем до 1500 литра

 

Новите енергоспестяващи бойлери и буфери SUNSYSTEM ще се отличават от досегашните модели с добавката EF към името си и съвсем скоро ще са достъпни в широката интернационална дистрибуторска мрежа на марката. С тази нова стъпка в посока подобряване живота на хората и подкрепа към бизнеса, марката SUNSYSTEM за пореден път оправда доверието, което потребителите от цял свят й гласуват вече две десетилетия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК новите бойлери и буфери SUNSYSTEM клас В

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!