В отговор на нарастващия интерес към българските продукти за отопление и термия – BURNiT и SUNSYSTEM, компанията производител насочва усилията си в оптимизацията на обслужването и логистичните дейности, като инвестира в откриването на нова складова и логистична база.

Новото  съоръжение значително ще улесни процесите по организация на поръчките и ще съкрати сроковете за доставка, като по този начин ще спомогне за оптимизиране работата с клиенти и партньори на фирмата. Базата е разположена на площ от 8 000 кв. м. и се намира в центъра на североизточна България – гр. Шумен. На територията на логистичната база е разположен склад, поддържащ постоянни наличности от богатата продуктова гама на двете утвърдени марки – BURNiT и SUNSYSTEM, мострена зала, където клиентите могат да се запознаят с утвърдени продукти, както и с най-новите разработки на компанията, и административна зона с обучени специалисти, осигуряващи пълно съдействие и консултиране на клиентите. За да удобство на клиентите, базата разполага с голям паркинг и отлични условия за товаро-разтоварителни дейности.

Малко повече за компанията, произвеждаща продуктите с марки BURNiT и SUNSYSTEM. Създадена преди две десетилетия като семеен бизнес, днес интернационалната компания NES Ltd е сред водещите производители в бранша, реализирайки 70 000 бойлера с обем до 20 000 литра и над 10 000 пелетни съоръжения годишно в цял свят. Продуктите BURNiT и SUNSYSTEM са познати и търсени в 70 държави на 5 континента. Производствените, търговски и складови бази на компанията са разположени на обща площ от 40 000 кв. м. в България и Германия, където работят над 450 подбрани специалисти. Богатото портфолио на двата бранда съдържа широк спектър продукти за термия и отопление за дома и индустрията, захранвани от възобновяеми източници на енергия.

Новата база можете да посетите на адрес: гр. Шумен, бул. Мадара 7. За контакт: 0888 137 287

BURNiT by SUNSYSTEM