Щастливи сме да споделим, че един от спортните отбори, които BURNiT активно подкрепя – Спортен клуб по кик бокс „Шуменска Крепост“ – Шумен, пожъна големи успехи на Държавното първенство по кикбокс в стилове фул контакт и К-1, което се проведе през уикенда в град Пазарджик.

В събитието участваха 230 бойци от 39 клуба от цялата страна.

 

Отборът на Ск Шуменска Крепост за пореден път доказа, че е сред водещите тимове в българския кикбокс, като завоюва 7 златни медала общо в двата стила и спечели  отборната титла в стил К-1, изпреварвайки конкурентите от цялата страна.

 

 

 

 

Шампиони в най-атрактивния стил К-1 станаха Християн Тотев при мъжете, Станислав Страхилов и Георги Атанасов при юношите старша възраст и Даяна Андреева за девойки старша възраст.

Вицешампиони в тази дисциплина са Никола Николов, Виктор Иванов и Добромир Петров при мъжете, а Павлина Димитрова е със сребро при девойки младша.

Бронза остана за Димитър Стоянов и Ивайло Георгиев.

 

 

Първенци в стил фул контакт са Мариян Петков при юношите старша възраст и Денислав Русев и Ростислав Русев за юноши младша.

Трети на почетната стълбичка застанаха Йордан Стоянов при мъжете и Хасан Алпер при юношите старша възраст.

Четирима юноши от клуба получиха повиквателна за националния тим на страната за кадети, който ще проведе тренировъчен лагер в началото на август.

За екипа на BURNiT е гордост и чест, че усилията в подкрепа на българския спорт дават такива добри резултати.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!