Поради огромния интерес към играта на BURNiT, за да ви благодарим за активността и подкрепата, решихме да подарим още една пелетна камина BURNiT. Участвайте в играта отново и този път късметлията може да сте точно вие!

Условията на играта са следните:
1. Харесайте страницата BURNiT БЪЛГАРИЯ;
2. Споделете на стената си публикацията на играта и коментирайте;
3. За да повишите шансовете си да спечелите наградата, последвайте ни и в Instagram – https://www.instagram.com/burnitbulgaria/

Награда: Топловъздушна пелетна камина BURNiT Advant 10kW

Срок на играта: от 20. Декември 2018 до 14 Февруари 2019. Точно на 14 февруари, на празника на виното и любовта, ще изтеглим новия късметлия, който ще обзаведе дома си с чисто нова пелетна камина BURNiT.

В играта нямат право да участват служители на „НЕС – Нови Енергийни системи“ ООД и техните семейства. С участието си, всеки участник приема условията на играта и декларира, че е съгласен името му и кадри от връчването на наградата да бъдат излъчени публично в края на играта, а предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда. „НЕС – Нови Енергийни системи“ ООД си запазва правото да прави промени по регламента, ако това е необходимо, като това ще бъде публично оповестено в сайта https://burnit.bg и на фейсбук страницата BURNiT България.

Повече за играта можете да видите тук: https://burnit.bg/bg/igra2

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!