ВСЕКИ ПЕЧЕЛИ С BURNiT 2023


BURNiT винаги дава повече!Търсите ефективно, надеждно и икономично отопление за своя дом?

Пелетните отоплителни съоръжения BURNiT гарантирано ще ви осигурят топлина и комфорт през студените месеци, и то не само у дома.  В периода от 15 септември до 31 октомври 2023 година, с покупката на всяка пелетна камина или котел BURNiT, ние ще ви подарим страхотен подарък – оригинално яке BURNiT от лимитирана колекция.

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТАЗИ СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ?

Право на награда има всеки клиент, направил покупка на пелетна камина или котел BURNiT от описаните по-долу модели в периода от 15.09.2023г. до 31.10.2023 г., без значение дали покупката е във физически или онлайн търговски обект:

Касови бележки за пелетни камини и котли BURNiT, купени до 31.10.2023 г., могат да се регистрират не по-късно от 11.11.2023 г.

КАК ДА ЗАЯВИТЕ СВОЯ ПОДАРЪК?

След покупката, трябва да попълнитe формата за регистрация, като задължително изпратитe необходимите снимки и попълните коректно всички полета, а именно:

 1. снимка на платежния документ от покупката – касовата бележка или вносна бележка при банков превод / не на фактурата /;
 2. снимка на метализирания етикет на гърба на продукта, където ясно се вижда серийния номер;
 3. име, адрес и телефон за доставката;
 4. желан размер на якето.

За да получите подаръка си трябва да сте подали коректно пълната информация. След регистрацията, заявката ще бъде обработена и ако всички данни са налице, подаръкът – Оригинално яке BURNiT, ще бъде изпратен на посочения от вас адрес с куриер за сметка на BURNiT.

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

  ОБЩИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

  • Всеки клиент, закупил един от описаните по-горе пелетни камини и котли от 15.09.2023 до 31.10.2023 г. може да заяви своя подарък като попълни коректно формата за регистрация.
  • Касови бележки за пелетни камини и котли BURNiT, купени до 31.10.2023 г., могат да се регистрират не по-късно от 11.11.2023 г.
  • Изпратените снимки трябва да бъдат с качество, позволяващо цялото съдържание да бъде ясно и четливо.
  • Получени заявки, които не изпълняват посочените условия и срокове, с некоректни или непълни данни, няма да бъдат обработвани. Организаторът не носи отговорност за неполучена награда, в случай, че клиентът не е направил своята заявка съгласно сроковете и правилата на промоцията, или не е посочил коректни данни в заявката.
  • Поради очаквания голям брой участници в промоцията, обработката на заявките и разпращането на наградите ще протече поетапно по реда на заявка и ще приключи до 30.11.2023 г.
  • Промоцията е валидна само за крайни потребители.
  • Подаръкът не може да бъде разменян за друг продукт или за паричния му еквивалент.
  • Един участник може да получи повече от един подарък, в случай, че е направил покупка на повече от един брой пелетна камина или котел BURNiT в рамките на промоцията. Всеки подарък се заявява поотделно, като в полето КОМЕНТАРИ се посочва, че има и друга направена заявка от същия клиент, с цел обединяване и по-бърза обработка на доставките.
  • С регистрацията си, всеки участник декларира, че приема условията на промоцията и дава своето съгласие предоставените от него данни да бъдат обработвани за целите на тази и бъдещи промоции на НЕС ООД, и за получаването на заявения подарък.

  КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ПРОДУКТ ЗА ВАС?

  В нашия сайт ще откриете подробно описание на всеки продукт с марка BURNiT и SUNSYSTEM, включително технически параметри, схеми и цени. Ако все пак се колебаете кой продукт да изберете и имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на националния ни телефон: 0700 17 343

  За допълнителни въпроси, свързани с промоцията, свържете се с нас на:

  • телефон: 0700 17 343
  • e-mail: igra@burnit.bg
  BURNiT by SUNSYSTEM