За нас е удоволствие да ви представим една от най-мощните горелки на пазара – BURNiT PELL MEGA. Тя е разработена с мощности 200KW, 300KW, 500KW, 700KW и 1000KW и осигурява ефективно отопление на индустриални и обществени помещения като заводи, училища, болници, административни и промишлени сгради.

Горелката BURNiT PELL MEGA е спомагателен уред, подходящ за подвързване към фурни за хляб, както и сушилни за семена, зърнено-житни и бобови култури. Горелката е проектирана да работи с дървесни пелети, ø 6÷8 mm или
черупки от плодове и костилки (маслини, бадеми).

Подвързвайки пелетната горелка PELL MEGA към вашата инсталация, вие получавате висока производителност при ниски експлоатационни разходи. Използването на пелети за индустриални цели значително намалява разходите за гориво. В сравнение с  обикновените горелки, които се захранват от нафта или природен газ, BURNiT PELL MEGA осигурява близо 20% по-ниски разходи за гориво. В допълнение на това, че пелетите са възобновяем ресурс, произведен от отпадни естествени материали, с горелката не само пестите пари, но и допринася за опазване на околната среда.

Но предимствата на горелката не спират дотук. Освен, че осигурява до 96% ефективност, Pell Mega има самопочистващата функция и автоматизирано запалване и пелетоподаване, което пести време и усилия в ежедневната й експлоатация. Освен това, BURNIT PELL MEGA е оборудвана със:

  • Термостатична защита 80°С – при връщане на изгорели газове, температурата на горелката се покачва, термостатичната защита дава сигнал за това покачване и настъпва аварийно спиране.
  • Предпазител 10 А – при настъпило късо съединение, предпазва контролера от повреда.
  • При прекъсване на електрозахранването всички настроени параметри се запаметяват в контролера.
  • STB – авариен термостат (с осезател, поставен в гилзата на котела).При повишаване на температурата на котела над 100°С, STB термостата прекъсва захранващия кабел.

Пелетната горелка Pell Mega е част от богатата гама индустриални решения с марката BURNiT, предназначени да оптимизират разходите на средния и голям бизнес, като същевременно намаляват вредните емисии и подпомагат опазването на околната среда.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!