BURNiT и SUNSYSTEM ви канят на най-голямото агробизнес събитие на Балканите – международната селскостопанска изложба АГРА 2023.
31-то издание на събитието, което се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите, ще се проведе на 21-25 февруари в гр. Пловдив.
АГРА 2023 обхваща всички направления и сектори на селското стопанство – наука, практика, технологии, техника, продукти, иновации, услуги. Представлява най-доброто и полезно от постиженията на науката и бизнеса. Изложението е предпочитано от фермерите заради възможността да се запознаят с нови продукти и услуги, да закупят техника и оборудване, да обменят идеи и опит.
Тази година близо 600 фирми от 25 държави ще представят своите продукти на престижното международно изложение. Наетите изложбени площи са с 25% повече от миналогодишното изложение, което прави форума един от най-големите за последните пет години.
Екипът на BURNiT вече е на мястото на събитието, където тече пълна подготовка за прецизната организация и успешното провеждане на събитието.
Инфомобилът BURNiT е позициониран пред зала XI щанд 12, където посетителите ще могат да се запознаят както с утвърдените продукти на марката, така и с най-новите модели в областта на фотоволтаичните системи и индустриалното оборудване.
Специалисти ще бъдат на разположение, за да представят най-новите разработки и да консултират клиентите безплатно.
Посетете ни и опитайте от първа ръка специализираните продукти под марките BURNiT и SUNSYSTEM както за индустрията, така и за крайния потребител.

чакаме ви

BURNiT by SUNSYSTEM