ЗА НАС


Повече от 20г. създаваме български продукти с качество, оценено и търсено на западно-европейските пазари

Търговските марки на компанията – BURNiT и Sunsystem, са разпознаваеми и предпочитани от клиентите в над 70 държави. Производствените, складови и търговски бази на компанията се простират на 40000 кв. м. в Шумен, София и Лайпциг – Германия, а продукцията се разпространява в стотици партньорски обекти по света.

В компанията работят над 450 високо квалифицирани професионалисти, а качеството на производствените процеси и на всеки един продукт се следят стриктно по система за управление на качеството ISO 9001:2015. Продуктовата гама на компанията предлага богато разнообразие от продукти, напълно покриващи нуждите на всяко домакинство от отопление и термия, както и модерни свръхмощни съоръжения за промишлеността.

Администрация на НЕС ООД - гр. Шумен

Администрация на НЕС ООД, гр. Шумен

Търговско представителство в Лайпциг, Германия

НЕСКО – Търговска зала и складова база – гр. София

Търговска централа на НЕС ООД в гр. София

Новият Завод 2 на НЕС ООД, гр. Шумен

НЕСКО ИЗТОК – Търговска зала и складова база – гр. Шумен

 

Развитие и иновации

В резултат на много години упорит труд, инвестиции и опит, компанията затвърди позицията си на лидер в производството на съоръжения, които използват енергия от природата. В стремежа си винаги да сме крачка напред и да предлагаме по-добри и по-ефективни продукти, нашите опитни инженери и висококвалифицирани проектанти създават вдъхновяващи иновативни технологии, с които продуктите на BURNIT работят.

Компанията непрекъснато обновява и обогатява производствената си база, отварят се нови индустриални звена, прилагат се съвременни производствени технологии и се увеличава броят на производствените машини и оборудване.

Сертифицирано качество

Пелетните съоръжения BURNiT отговарят на най-високите немски и австрийски стандарти за качество и ефективност BAFA и BIMSH2, което ги прави предпочитан избор в западноевропейските страни. Високият енергиен клас на продуктите BURNiT несъмнено е голямо предимство за потребителите, но за високите амбиции на компанията това не е достатъчно. Затова през 2016г., след специализирани тестове и експертиза във водещи европейски лаборатории, котлите BURNiT са отличени със сертификати за екодизайн.

ПОДКРЕПА ЗА КУЛТУРАТА И СПОРТА

Освен с впечатляващо продуктово портфолио, марките BURNiT и Sunsystem са известни и като надежден партньор за спорта. През годините компанията финансира и подкрепя редица професионални и любителски спортни клубове. Феновете на зимните спортове знаят, че BURNiT има значителен принос за успеха на Българския национален отбор по биатлон като дългогодишен партньор и спонсор.

Компанията провежда специална програма, наречена 365 СПОРТ, която финансира десетки национални и международни първенства по карате, борба, джудо, дуатлон, спортна ориентация, турнири за параспортисти и т.н. Рали „Стари Столици“ и Мемориал „Валерий Великов“ също са сред спортните събития, които традиционно се провеждат с подкрепата на BURNiT и Sunsystem.

Нашите предимства

Лоялен и коректен партньор

Удобно местоположение на складовете

Бърза доставка чрез собствен транспорт

Над 450 високо квалифицирани професионалисти

Близо 20г. опит в бранша

Търговска мрежа с над 100 представители в България

ЗАЩО НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Използваме възобновяеми и неизчерпаеми енергийни източници

Високоефективни и екологични продукти

Конкурентни цени

Подходящи различни типо-размери

Надеждни и безопасни

Отговарят на всички европейски норми за експлоатация

BURNiT by SUNSYSTEM