Вентилаторен конвекторт BURNiT SLIM FCS

Вентилаторните конвектори BURNiT са функционални съвременни уреди, предназначени за енергийно ефективна целогодишна климатизация на малки еднофамилни къщи, офиси, хотели, обществени сгради, търговски помещения и производствени халета. Те предлагат икономично отопление и охлаждане в един уред и могат да работят както с класически котли на биомаса, така и с нискотемпературни източници на енергия като термопомпи или кондензни котли.

Моделът BURNiT Slim FCS се отличава с елегантен дизайн, който лесно се съчетава с всеки вътрешен интериор. За да пести място в помещението, специално разработеният дизайн е по-тънък от обичайния (само 13 см.) и осигурява възможност за монтаж както на пода, така и на стената.

В  отговор на индивидуалните нужди на всеки клиент, конвекторът може да бъде поръчан в пет различни мощности и с две разновидности на управлението, благодарение на които контрола на температурата се осъществява по най-удобния за клиента начин:

SMART сензорно управление на конвектора BURNiT SLIM FCS

  • FCS LED – с дискретно LED управление с тристепенен контрол на вентилатора,
  • FCS Smart – с сензорно управление и модулиращ мотор на вентилатора.

Освен че са икономични и лесни за монтаж, конвекторите BURNiT печелят симпатиите на клиентите с факта, че не изсушават въздуха в стаята, а напротив – подобряват качеството му, благодарение на вградения, миещ се филтър, който непрекъснато го пречиства. Освен това, конвекторите затоплят помещението сравнително по-бързо, като по този начин намаляват сметките за отопление и осигуряват по-бързо желания комфорт у дома.

Още за конвектора BURNiT Slim FCS можете да прочетете ТУК.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!