Бойлер за стенен монтаж BB PRL

Когато избираме бойлер, основните критерии, които определят избора ни са три: сигурност, издръжливост и икономично потребление на ел. енергия. С дългогодишния си опит и множество иновативни разработки в тази област, марката BURNiT е еталон за качество и предпочитан избор, не само в България, но и в цяла Европа.

Една от най-атрактивните и желани серии бойлери на марката е BURNiT PRL – универсални модели с две паралелни топлообменни серпентини и възможност за добавяне на електрически нагревател.  С тяхна помощ бойлерът успешно работи едновременно или поотделно с три независими източници на топлина: соларна инсталация за подгряване на вода, отоплителна система с котел или камина и електричество. Иновативното разположение на серпентините осигурява равномерно затопляне на водата в целия бойлер, а високият клас изолация запазва температурата за по-дълго. Така разполагате с достатъчно количество гореща вода през всеки сезон и при всякакви атмосферни условия.

В зависимост от потреблението на гореща вода в домакинството можете да избирате между три модела:

Бойлер за подов монтаж SON PRL

  • BURNiT MB NL PRL – бойлер с обем 100 и 120 литра, предназначен за стенен монтаж,
  • BURNiT BB NL PRL – бойлер с обем 150 и 200 литра, предназначен за стенен монтаж,
  • BURNiT SON PRL – бойлер с обем 200, 300, 500 литра, предназначен за подов монтаж

Който и от трите модела да изберете, със сигурност повече няма да се тревожите за горещата вода в жилището си, хотела или офиса, защото високото качество, безопасност и дълготрайна употреба на бойлерите BURNiT PRL са гарантирани от прецизно подбраните материали и високотехнологична изработка.  Тези предимства, в съчетание с достъпната цена и икономично потребление на електроенергия, правят бойлерите BURNiT PRL идеалния избор за всеки дом.

Повече информация за бойлерите BURNiT можете да откриете ТУК.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!